>

Συμβατικοι τορνοι και CNC 3 αξονων

Το μηχανουργείο μας είναι εξοπλισμένο με συμβατικούς τόρνους και τόρνο CNC 3 αξόνων.

Ο τόρνος είναι ιστορικά η αρχαιότερη ίσως εργαλειομηχανή που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος, προερχόμενη κατά πάσα πιθανότητα από τον τροχό του αγγειοπλάστη. Σήμερα ο τόρνος αποτελεί μια από τις περισσότερο παραγωγικές εργαλειομηχανές και το 40% περίπου των εργασιών κοπής των μετάλλων γίνονται σε τόρνο. Οι σύγχρονοι τόρνοι έχουν δυνατότητα παραγωγής καμπύλων εξαρτημάτων, με μεγάλο αριθμό ακρίβειας και μεγάλες ταχύτητες παραγωγής.

Οι τόρνοι, όπως και οι περισσότερες εργαλειομηχανές, μπορεί να είναι συμβατικοί πράγμα που σημαίνει πως καθοδηγούνται από τον χειριστή που κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και ρυθμίσεις για την κατεργασία, ή να είναι τόρνοι ψηφιακά καθοδηγούμενοι όπου οι κινήσεις αλλά και οι ρυθμίσεις απαιτούν πολύ μικρή συμμετοχή του παραδοσιακού χειριστή μια και τις αναλαμβάνει μια ηλεκτρονική μονάδα καθοδήγησης που την χειρίζεται προγραμματιστής.

 3ο χλμ. Νάουσας - Σ. Σ. Νάουσας , Νάουσα

 

 +30 2332043210

 info@papananos.gr

Απαντάμε σε 24 ώρες

Διαθέτουμε συμβατικούς τόρνους και τόρνο CNC 3 αξόνων.

Η Εταιρια

Η εταιρία Α. & Α. ΠΑΠΑΝΑΝΟΣ Ο.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1980 και από τότε δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων και ανταλλακτικών που έχουν χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως κλωστοϋφαντουργία, κονσερβοποιία, κοιβοτοποιία, σκυροδέματος κλπ.

Θα μας Βρειτε

 3ο χλμ. Νάουσας - Σ. Σ. Νάουσας , Νάουσα

 

 +30 2332043210

 info@papananos.gr

Απαντάμε σε 24 ώρες

©2020papananos.gr. Όλα τα δικαιώματα δεσμευμένα. Σχεδιασμός  WebGrowth

Search

EU Cookie Alert Module V11